sâmbătă, 2 ianuarie 2010

2010

La multi ani si fie ca 2010 sa va aduca muuuult mai multe bucurii si impliniri decat anul ce tocmai a trecut! Sa aveti parte de multa sanatate, multa putere de munca si incercati sa treceti peste probleme cu zambetul pe buze :) Poate ca va fi un an putin mai greu decat 2009, dar daca speram :)) poate trecem peste dificultati muuult mai usor!
Evident ca am fost certata de ce nu postez mai des...zicea cineva " Nu inteleg de ce ti-ai mai facut blog daca nu postezi " si avea dreptate! Imi asum greseala de a nu posta atat de des pe cat as dori si sper ca anul acesta sa pot fi mai angrenata in acest fenomen, nu de alta dar imi face placere sa comunic :) De cele mai multe ori sa stiti ca mi se intampla sa vreau sa postez si sa actualizez blogul, dar intotdeauna intervine ceva ce trebuie rezolvat....sau in ultima luna - anume decembrie - ...a fost atat de putin timp libeeer...incat...din nou blogul a avut de suferit!
Pe langa urarile mai sus facute, as vrea sa le multumesc celor care au laudat sau au criticat site-ul nostru care a aparut de curand (critica din punctul meu de vedere este intotdeauna constructiva si de aceea vom tine cont de ceea ce ati spus) si de asemenea va multumesc pentru mesajele primite de sarbatori! De curand a aparut pe site-ul nostru www.redblonde.ro si un forum, unde la fel putem comunica.
Iata ca a mai inceput un an...personal nu stiu cu ce anume sa incep sau de unde sa ma apuc de facut ceva...sunt atat de multeee in cap :) as vrea in schimb sa va marturisesc, ca pentru prima data dupa 5 ani, m-am bucurat de un Revelion petrecut alaturi de parintii mei :) A fost foarte frumos, mai ales ca aceste sarbatori le-am petrecut acasa, alaturi de familie. Am avut parte de 2 brazi (unul facut la Bucuresti si unul facut la Craiova), am avut parte de zapada :) si desi mi-a blocat strada iar pana la Buftea am facut vreo 3 ore in zilele aglomerate, am simtit cu adevarat ca este spiritul iernii! In rest...odihna, butonat la televizor si mancat cu moderatie :)
Ma mai intreba cineva de ultima carte citita...ummm sincera sa fiu ultima carte citita cred ca a fost Vraciul scrisa de Tadeusz Dotega Mostowicz...dar acum muult timp! Promit ca intr-un post nou sa povestesc despre ea!
Va pup si va astept si pe voi cu impresii din aceasta vacanta!