joi, 5 noiembrie 2009

Generalitati

Am postat destul de repede pentru ca atunci cand am "interlocutori" sunt mai motivata in a scrie :) sau mai bine zis a discuta! Despre mine....despre mine nu sunt lucruri atat de interesante de aflat pentru ca sunt un om mai mult decat normal: dar ca generalitati (asa ca sa ii raspund lui sorin in subiectul legat de inaltime greutate and stuff)...1.55, 55 kg (sper) :) albastri, la origine satena (nu imi mai stiu culoarea originala de prin cls a 11-a de cand am aceasta nuanta de blond), mananc aproape orice (cu exceptia catorva legume, fructe si mancaruri pe care eu le consider "verzi" - spanac, urzici etc), imi plac comediile foarte mult desi nu se mai fac unele bune de ceva timp, ma uit cu placere si la cateva filme psihologice si unul care mi-a placut mult este Insomnia (cu Al Pacino), nu ma uit niciodata la stirile despre crime sau violuri pentru ca imi afecteaza starea spirituala, urmaresc cateva emisiuni de divertisment iar ultima pe care am vizionat-o a fost cea a lui David Letterman ( invitati Tom Hanks si Sienna Miller) de acum doua seri :). Detin si eu la randul meu un caine, rasa mops (Kimmy) care momentan este la Craiova la parintii mei pentru ca din lipsa timpului de care vorbeam si intr-un post anterior nu am cum sa il mai tin la mine. Daca mai aveti intrebari legate de generalitati, va raspund cu cea mai mare placere :)
Alt subiect ar fi cel despre gripa porcina :) Dumnezeule mare...a devenit isterie la nivel mondial aceasta gripa...oameni buni pana acum au existat si forme mai severe ale unor virusi sau ale unor boli si nimeni nu a mai fost atat de panicat (exemplu HIV)! Acesta are un singur defect...se transmite mult mai repede...dar vorba 'ceea ..nu e ciuma :) personal iau aceasta epidemie ca atare...daca ma panichez ce castig? Sau daca Doamne fereste ma imbolnavesc...la fel: unde este tragedia? Daca era ceva pentru care nu exista antidot sau care era letal mai gaseam un motiv de isterie, dar atata timp cat se poate depista si trata...eu zic ca sa stam chill!
Criza....alta notiune care a afectat intreaga lume...imi permit totusi o mica gluma: criza financiara mondiala a adus dupa sine si gripa porcina declansata mondial asa explicandu-se aparitia ambelor aproape simultan :) Intr-adevar criza a facut destule ravagii mondiale pentru a panica lumea: foarte multi si-au pierdut locurile de munca si nu mai au un suport de hrana pentru familie, chiriile sunt mult mai greu de platit, salariile se platesc si ele din ce in ce mai greu, ratele au adus oamenii in ipostaza de a-si abandona casele, masinile si afacerile, multi oameni competenti stau acasa pentru ca nu exista alta solutie, falimentul este din nou la moda etc etc. Nu sunt un analist ca sa imi dau cu parerea dpdv politic sau economic...dar este trist ceea ce se intampla si este si mai trist ca nu se gasesc foarte repede solutionari! Well dragii mei...mi-a placut sa scriu despre aceste subiecte despre care nu vbsc foarte des sau despre care nu imi dau vehement cu parerea pentru ca nu sunt in domeniul meu de activitate. Luati parerile mai sus scrise, pur si simplu ca pe cele ale oricarui cetatean :) Va pup!

miercuri, 4 noiembrie 2009

Intrebari si raspunsuri

Buna si multumesc pentru cele doua idei despre care as putea sa vorbesc. Primul subiect ar fi cel propus de Sorin si anume albumul RedBlonde. Am fost intrebate de foarte multe ori cand va fi gata? Daca va fi gata? Stil de muzica? De altfel am si raspuns de cele mai multe ori: " Nu stim!". Lucrand alaturi de foarte multi artisti de la inceputurile noastre muzicale si pana acum, am realizat ca un album nu poate fi scos usor si nicidecum la intamplare. Iti trebuie o echipa sudata (si aceasta echipa nu include numai trupa care deja este una solida), timp pentru a compune, oameni profesionisti care sa inteleaga ceea ce vrei sa transmiti prin muzica ta, oameni care sa nu fie reticenti in ceea ce priveste anumite stiluri muzicale, oameni care sa accepte ca la radiouri nu poate fi ascultat decat un singur gen de piese etc etc. Este dificil in a gasi acea nisa care ti se potriveste ca artist si sa faci si muzica de calitate, nu poti canta orice numai pentru a avea un videoclip sau pentru a ti se auzi piesa la radio o singura vara. De aceea am zis sa mai asteptam pana o sa apara acel album pe care si noi ni-l dorim foarte mult.
Al doilea subiect ar fi cel propus de Alberto - ce ar fi fost Madalina daca nu ar fi avut voce! Iti multumesc in primul rand pentru aprecieri si pentru sugestii (referitor la site, vom face si acea rubrica de comentarii pentru cei care il urmaresc) si acum sa vorbesc despre ceea ce as fi putut fi daca nu as fi activat in acest domeniu...ummm...probabil as fi urmat-o pe mama mea care este profesor, cu diferenta ca nu as fi predat informatica ci limba si literatura romana, deci in sfera opusa. Am terminat un liceu cu profil uman (pe vremea mea i se spune filologie) si din pacate nu am terminat inca facultatea cu acelasi profil, din lipsa acuta de timp (probabil ca pe la vreo 30 de ani, voi reusi s-o termin :))). In timp, mi-am pierdut rabdarea si nu cred ca as mai putea fi un bun pedagog mai ales ca preocuparile adolescentilor de azi sunt altele fata de cele ale generatiei mele. Crezi ca acum ii mai arde vreunuia de citit carti sau de impartit fraze? :)) Daca atunci cand eram in liceu era generatia mirc acum cu facebook si twitter deja este o alta lumee :)) O alta pasiune de-ale mele, ar fi aceea de a regiza sau de a produce o emisiune de divertisment. Contrar asteptarilor, nu imi doresc ca la un moment dat sa mai fiu in fata camerelor (moderator, prezentator sau cantaret) ci in echipa de productie. De asemenea cred ca mi-ar mai fi placut sa scriu...nu stiu sa iti spun acum despre ce anume, dar mi-ar fi placut sa am talentul de a scrie (de la poezie la romane).
Well sper ca am atins cele doua puncte propuse de voi si inca o data va multumesc pentru sugestii si cu mare placere daca aveti si alte idei, le voi dezvolta. Voi cand erati mici ce v-ati fi dorit "sa fiti cand veti fi mari?". Va pup!