vineri, 6 martie 2015

Miresele noastre frumoase - partea 1

Bianca - Romantism
Fiecare poveste de dragoste isi are inceputurile ei...si cred ca in cei peste 6 ani de cand organizam evenimente, am intalnit foarte multe povesti! Ne-au impresionat in aceeasi masura, fie ca au fost despre o dragoste "fulgeratoare", fie ca au fost adevarate basme, conturate in ani de zile. 

Am cunoscut sute de cupluri frumoase, stabile si fericite care de abia asteptau sa isi uneasca destinele. De aceea m-am gandit ca un loc special azi si maine, sa il dau fetelor care au avut incredere in noi si alaturi de care am colaborat extraordinar de bine.

Pe Bianca (foto sus) o stim de cand era mica, si ne-am bucurat ca atunci cand a venit "ziua cea mare" am fost alaturi de ea din toate punctele de vedere. Pentru noi este o fata cu adevarat speciala, si a ales flori in nuante de alb/lila cu accente de galben, deoarece ii descriu cel mai bine firea romantica.

Gabriela a optat pentru un buchet realizat integral din trandafiri albastri - i-a completat foarte bine tinuta impecabila si a dat o pata de culoare aparitiei ei delicate!

Gabriela - Indrazneala
 Elena - alaturi de frumoasele ei domnisoarele ei de onoare - a zis "DA" trandafirilor in nuante  puternice de rosu si orange. Florile au incadrat perfect rochiile alese, iar zambetele lor minunate ne-au adus aminte de clipele fericite ale copilariei!

Elena - Copilarie
Georgiana a ales "multicolor" si un mix de flori in tonuri de orange, lila si marsala, care au dat o tenta speciala look-ului ei perfect natural!

Georgiana - Naturalete
Nicoleta si-a completat tinuta fina, printr-un buchet bicolor din bujori, in nuante alb/roz care au facut-o sa straluceasca in ziua nuntii ei!

Nicoleta - Stralucire




Sper ca ideile prezentate azi sa va fie de ajutor si sa va inspire iar maine promit ca voi reveni cu partea a doua a acestui material. Multumesc tuturor fetelor care au avut incredere in noi si alaturi de care ne-am petrecut timpul in cel mai frumos mod posibil!

Sursa foto: www. facebook.com. Pentru mult mai multe poze va invit pe pagina noastra oficiala, Mondo Mariage Official. Pupici!




miercuri, 4 martie 2015

Visez in culori!


Azi este 4 martie, implicit "Baba" mea si surprizaaaa: a rasarit soarele! Cred ca se datoreaza faptului ca intotdeauna visez in culori! De ce? Pentru ca daca vrei si iti doresti cu adevarat, totul poate fi colorat...singurul "efort" pe care trebuie sa il depui, este acela de a-ti alege singur culorile! 

Avantaj: poti combina ceea ce-ti doresti fara sa iti zica cineva ca nu ai facut alegerea care "trebuia"; te poti bucura de ceea ce ai creat....si va propun si voua un exercitiu folositor: incearcati ca in fiecare dimineata cand va treziti, sa va imaginati ca ochii vostri au o alta culoare. E un experiment care pe mine m-a invatat ca nu totul este gri si ca astfel ii poti binedispune si pe cei din jurul vostru!

Revenind la vise in culori, intotdeauna am fost fanul lor! Pentru ca imi dau o stare buna, pentru ca ma fac sa ma simt fericita si pentru ca indiferent de vreme...spiritul mi l-am pastrat: COLORAT! Am aplicat asta si in cazul evenimentelor pe care le-am consiliat si realizat:

  • uneori in diferite nuante de roz, ciclamen, galben sau albastru


  •  alteori am adaugat putin verde si coral pentru un candy-bar reusit


  • ...sau un mix intre galben, alb si orange pentru buchete elegante si romantice 


Ce iubesc insa cel mai mult este ca si familia mea viseaza la fel! Altfel nu as putea sa va arat in fiecare zi, tot ceea ce se creeaza la noi in echipa Mondo Mariage si tot ceea ce iese din mainile noastre, cu daruire si pasiune!

Pupici!



marți, 3 martie 2015

" Wedding Fever " - partea a 2-a!

Daca azi ploua...eu voi continua prin a va prezenta restul aranjamentelor propuse de Mondo Mariage cu ocazia " Wedding Fever " siiiii....cateva idei interesante pe care le-am vazut la cativa dintre colegii nostri de la targ!
Am folosit un suport inedit pentru acest aranjament, chiar sunt curioasa  daca ghiciti ce ar putea fi?

Aranjament orhidee/lalele/trandafiri
Colivie cu aranjament floral
Florile noastre dragi

Coliviile ca si aranjamente pentru sali sau pentru alte spatii, nu au cum sa se demodeze vreodata, deoarece sunt foarte simplu de aranjat sau de integrat in orice tema am alege - fie ea clasica sau mai iesita din tipar - ! Noi am folosit-o ca element decorativ pentru o masa simpla, alba!

In concordanta cu florile si texturile alese de noi, am observat la targ cativa colegi, care prin ideile lor au completat perfect un cadru romantic si boem! In descrierea pozelor, gasiti id-urile lor de facebook, unde le puteti admira creatiile, iar eu nu pot decat sa le multumesc si sa ii felicit pentru creativitate si prezentarile avute!

Cofetariile SweetEscape
Cofetariile SweetEscape

Atelier Adina Constantinescu
In aceasta atmosfera placuta si plina de veselie am petrecut eu weekend-ul care a trecut atat de repede.... Dupa cum am zis si ieri, am avut parte de un Martisor inedit anul acesta, de care m-am bucurat cu drag! Sper ca anul viitor sa fie la fel de frumos si sa ne reintalnim in aceeasi "formatie" la Targul de Nunti de la Craiova!

Pupici!




duminică, 1 martie 2015

" Wedding Fever ", un martisor frumos pentru noi! Partea 1



De Martisor, editia din 2015 a Targului de Nunti de la Craiova -"Wedding Fever"- m-a impresionat ca nicio alta editie de pana acum! Felicitari Event Fever si Valdir Tour pentru o prezentare impecabila intr-un centru expozitional "brand new" si o organizare in cel mai mic amanunt!

Ce m-a mai impresionat anul acesta cel mai mult, a fost colaborarea dintre branduri si caldura de care a dat dovada fiecare participant, indiferent de domeniul de activitate (rochii de mireasa, agentii de organizari evenimente, florarii, fotografi, cameramani, dj, cofetarii). S-a dat dovada maxima de fair-play, am avut parte de discutii interesante si am mai descoperit din noile tendinte. Rar gasesti asa ceva intr-o expozitie, de aceea iertati-mi entuziasmul debordant, dar abia am asteptat sa ajung acasa, sa va arat si voua cum a fost si sa va mai povestesc cate ceva!

Nu voi rata ocazia de a-mi lauda familia: felicitari Mondo Mariage pentru realizarea unor aranjamente florale deosebite si pentru intreaga munca depusa. Nu e usor sa stai sa alegi cele mai frumoase culori si combinatii de flori si sa poti crea intr-un timp relativ scurt un cadru romantic si boem, de aceea: traiasca echipa!!




Am folosit o alaturare delicata intre lalele, trandafiri si garoafe, cu accente mov/lila/baby pink care a dat luminuozitate si caldura aranjamentelor florale! Am reusit sa dam si o tenta exotica prin cateva accente de marsala si orange intr-un buchet inedit de mireasa, dar si prin doua aranjamente inalte completate cu buchete de crengute argintii luminate!


 Va urma! Pupici!

P.s: va doresc din suflet o primavara frumoasa si plina de soare!