miercuri, 11 martie 2015

Candy bar-ul: un "dulce" necesar!


Candy bar-ul pentru mine, reprezinta acea "explozie" minunata de dulciuri, necesara oricarei petreceri aniversare: fie ea nunta, zi de nastere, botez sau petrecere corporate!
Sa o luam deci cu inceputul si sa intelegem pe indelete ce inseamna un candy-bar, ce tipuri de prajituri merita incercate intr-un asemenea aranjament si ce decoratiuni putem folosi pentru a-l face mai atractiv!

1. Notiunea de CANDY BAR

Evident ca si aceasta denumire am imprumutat-o de la "vecinii" nostri americani. Fie ca ii spunem "Sweets table", "Sweets corner"sau "Dessert table", candy bar-ul perfect (sau romaneste vorbind, bufetul cu dulciuri) va asigura  oricarei petreceri, acea mica placere vinovata: zaharul! Recomand cu drag existenta unui astfel de aranjament, deoarece intotdeauna dupa dans si voie buna, orice invitat are nevoie de o realimentare cu energie!


2. Prajituri folosite intr-un candy-bar

Candy-bar-ul poate fi alcatuit din prajituri de casa, traditionale romanesti sau preparate in cofetarii, bomboane, biscuiti, briose, acadele colorate, jeleuri, turta dulce, mousse-uri din vanilie/ciocolata, cake-pops sau uneori fructe insotite de o fantana de ciocolata!

BRIOSELE ( MUFFINS): sunt cele mai populare deserturi si pot fi servite in diverse culori, marimi, umplute cu variate sortimente de crema (ciocolata, vanilie, lamaie sau din diverse fructe), ornamentate cu frisca, martipan sau multe altele.

Briose suprapuse

Briose ursuleti

Minibriose cu frisca
 MACARONS: la fel de populare ca si briosele, micile prajituri de nationalitate franceza, le putem gasi in diverse sortimente , in culori care mai de care mai vii, umplute cu crema de menta, fistic, vanilie, ciocolata sau cu aroma de fructe. Aranjate intr-un suport special creat, vor da candy bar-ului tau un aspect sofisticat.

Macarons si mere caramelizate


ACADELE COLORATE: isi au originea inca din 1670 si au aparut pentru prima data in Germania, ca si cadou de Craciun pentru copii. In timp, au devenit nelipsite din organizarea petrecerilor si sunt printre cele mai apreciate de catre invitati, datorita formei lor practice si gustului extrem de bun!
Acadele clasice




CAKE POPS SI BISCUITI: ce inseamna de fapt un cake pop? Este practic o prajitura sub forma unei acadele si la fel ca pe cea din urma, o poti gasi in diverse sortimente si culori. Sunt practice, se consuma usor si le recomand cu drag! Biscuitii sunt de asemenea o alegere foarte buna, datorita diverselor modalitati de preparare si prezentare.

Cake Pops
Biscuiti
JELEURI, MARSHMALLOWS si MOUSSE LA PAHAR: la fel de populare ca si celelalte dulciuri gustoase enumerate mai sus, elementele urmatoare, vor da candy bar-ului o si mai variata gama de arome!

Jeleuri colorate
Marshmallows
Mousse la pahar
3. Sfaturi utile in realizarea unui candy bar:
  • aveti intotdeauna grija la cantitatea de prajituri pe care o comandati (nu comandati o prajitura/invitat, deoarece o sa cumparati mult prea multe si veti fi nevoit sa ramaneti cu o cantitate considerabila neutilizata). Faceti o medie, incadrati-va intr-un buget prestabilit si veti iesi in castig!
  • produsele trebuie intotdeauna sa fie proaspete pentru a evita neplacerile consumului lor. De aceea noi ne alegem intotdeauna cu grija partenerii alaturi de care lucram:  Bon Bon Cupcakes, I Love Cakes, Cakes BonjourBella's Bakery
  • atentie la culoarea aleasa pentru evenimentul dvs. Faceti in asa fel ca si candy bar-ul sa aiba aceeasi tema sau sa contina aceleasi nuante ca cele alese pentru restul evenimentului;
  • pentru infrumusetarea candy bar-ului, noi folosim flori naturale, design-uri speciale (ca exemplu un candy bar sub forma unei carute vintage), suporturi speciale pentru prajiturile prezentate sau tipizate din hartie (mesaje, teme, figurine).
Va pup si va imbratisez cu drag! Pentru mai multe sfaturi, idei sai si o organizare impecabila a evenimentului dvs, nu ezitati sa ne contactati sau sa vizualizati si pagina noastra oficiala de facebook Mondo Mariage Official!

4 comentarii:

  1. Va mulțumim pentru cuvintele frumoase! Inca de la inceput am mizat pe calitatea produselor noastre si in continuare ne respectam aceasta promisiune. Va suntem recunoscatori pentru votul de incredere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu mare drag oricand vom recomanda produsele care au adus multumire si satisfactie echipei si clientilor nostri. Intotdeauna vom alege ce este mai bun si de calitate pentru cei care ne cer sfatul si la randul nostru va multumim pentru colaborarile de succes avute pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna! Chiar voiam sa te rog ,ca pe viitor sa ne vorbesti despre Candy Bar!! :) Gand la gand...Eu sunt adepta dulciurilor de casa si nu pot sa nu te intreb ce parere ai despre un Candy Bar cu prajiturele de casa? :) crezi ca ar fi un avantaj sau un dezavantaj? Ms.. te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna draga mea! Ma bucur ca am deschis acest subiect azi si ma bucur ca este unul pe placul tau. Sunt total de acord cu prajiturile sau dulciurile facute in casa, atat normale cat si raw vegane. Candy Bar-ul poate contine si exclusiv dulciuri/produse de patiserie/prajituri facute in casa si pot da ca exemple negresele, briosele, prajiturile cu foi lica si zahar caramelizat, prajiturile cu nes, tartele cu fructe, placintele cu mere/branza/dovleac sau crema din zahar ars. Nu este absolut deloc un dezavantaj realizarea unui asemenea candy bar, atata tot -ca asa zis inconvenient- intrebarea este: cine le prepara pe toate?! :))) eu cand spun "facute in casa", clar nu ma gandesc sa le iau de la o cofetarie/patiserie deci...cineva trebuie sa le prepare, ca sa aibe acel gust perfect autentic "ca la mama acasa"! Cu mare drag, astept si alte idei! Pupici

      Ștergere