duminică, 8 martie 2015

Miresele noastre frumoase - partea 2


Mihaela - Puritate
Este 8 martie, inca simtim parfum de martisor si flori proaspete si... din cate se pare, va fi o duminica insorita! 

Pentru ca este o zi speciala, in primul rand, as vrea sa va urez  voua, fetelor, "La multi ani cu dragoste!" si sa va bucurati de o primavara minunata, plina de zambete si sanatate!

In al doilea rand, voi continua in a prezenta si azi, cateva dintre miresele noastre frumoase si alegerile lor. Mihaela (foto sus) este o fata extrem de fina si dupa cum observati, a ales alb cu accente kaki in completarea tinutei ei diafane. Alaturarea catorva elemente "vintage", a facut ca intreg evenimentul sa fie unul de poveste!

Alexandra - Dragoste
Alexandra este o fata calda, o persoana draga sufletelor noastre. Ne este prietena apropiata si de curand a devenit mamica. A optat in ziua nuntii ei, pentru bujori in nuante alb/roz cu accente galbene, iar noi credem ca aceasta alegere i-a adus noroc!

Amelia - Zambet

Amelia, o fata joviala si mereu cu zambetul pe buze a ales un buchet multicolor. De asemenea, nuanta de albastru electric din rochiile domnisoarelor de onoare, a completat perfect bratarile lor finute, pe care le-am creat din miniroze.

Giulia - Sinceritate
Giulia este probabil una dintre cele mai directe persoane pe care le-am intalnit! De aceea a fost extrem de hotarata, cand a ales un buchet simplu si elegant, realizat integral din miniroze. I-a completat natural sinceritatea, tinuta clasica si iata ca la aproape 3 ani de la frumosul eveniment, se pregateste sa devina mamica pentru a doua oara!

Tabya - Mister
Tabya o personalitate dinamica, puternica dar si misterioasa in acelasi timp. A optat pentru bujori in trei nuante alb/roz/mov si a aratat minunat intr-o tinuta impecabila!

Dragele mele inca o data va urez sa aveti o zi mai mult decat perfecta si sa primiti cat mai multe flori si zambete! Eu va pup cu drag!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu